Terrasoverkapping

Nieuw vakwerk door Bas Bosch, terrasoverkappingen!

terrasoverkappingEen terrasoverkapping, daarmee verleng je de zomer en breng je meerwaarde aan je huis… én aan je leven. Als anderen bij de centrale verwarming zitten koestert u nog steeds het najaars- of zelfs winterzonnetje. Met gebruik van enkele heaters geniet je het hele jaar van ‘buiten’.

De zomer gaat onder een terrasoverkapping door!

Met een terrasoverkapping van Bas Bosch in de regio Venlo geniet u veel langer en beter van uw tuin en terras. Een beetje regen? Geen zorgen, vanonder uw terrasoverkapping is dat een lust voor het oog. U gaat gewoon verder met dat waar u mee bezig was, u zit nog steeds heerlijk beschut in de buitenlucht, en anderen… die vluchten naar binnen!

Uw Terrasoverkappingen is een forse besparing op uw energienota!

energiebesparing-terrasoverkapping-energiebesparingEen terrasoverkapping vangt alle warmte van het daglicht en houdt die lang vast. Daardoor is het binnen in koude periodes al meteen een stuk aangenamer!En dat merk je niet alleen lijfelijk, dat voel je ook in je portemonnee! Want uw energieverbruik daalt behoorlijk. De CV kan een tandje terug!

Natuurlijk vakwerk van Bas Bosch.

Bas Bosch, de vakman staat garant voor vakwerk in Venlo en OmstrekenHonderden klanten zijn tevreden met dakkapellen en terrasoverkappingen van Bas Bosch. Dat is niet zomaar tot stand gekomen. Dat komt doordat Bas Bosch elke keer weer kwaliteit én maatwerk levert met oog voor uw speciale wensen. Bas Bosch levert oplossingen daar waar anderen éénheidsworst presenteren.

Deskundig advies!

Het spreekt voor zich dat Bas Bosch u graag deskundig adviseert, de uitstraling van uw terrasoverkapping moet aansluiten bij uw tuin en woning. Een naadloze overgang die het doet lijken dat uw terrasoverkapping een logisch onderdeel van het geheel is. Dan pas bent u (én Bas) werkelijk tevreden en gelukkig met uw nieuwe buitenverblijf!

Het uiterlijk van uw Terrasoverkapping.

Dat kunt u grotendeels zelf bepalen. Dat wordt voornamelijk bepaald door de goot en de staanders. De goot is in drie vormen te verkrijgen, vierkant, halfrond of klassiek. De staanders zijn er in vierkant en halfrond. Natuurlijk is er bij een terrasoverkapping de keuze voor een kleur. Standaard zijn dat de drie meest gevraagde en voorkomende kleuren; Grafietgrijs (RAL 7024), Crêmewit (RAL 9001) en Verkeerswit (Ral 9016).

De dakplaten van uw Terrasoverkapping

Daarvoor zijn er enkele varianten verkrijgbaar, polycarbonaat in helder en opaal, en glasplaten. Elk met zijn specifieke kenmerken, voor- en nadelen. Laat Bas Bosch u informeren!

De zijkant van uw Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping met gesloten buitenkant door Bas Bosch uit VenloEen terrasoverkapping bestaat uit een frame en een dak. En als u een vrijstaande woning heeft kan het zijn dat de wind u parten speelt. We hebben de mogelijkheid om de zijkanten te sluiten door een vaste wand of glazen schuifdeuren. Als u glas wilt plaatsen moet er een zogenaamde ‘Spie’ geplaatst worden, een deel dat de bovenzijde opvult zodat er een rechte aansluiting ontstaat. Als u een vaste wand van polycarbonaat kiest kan dat uit één stuk.

De voorzijde van uw Terrasoverkapping

Terrasoverkapping in de regio Venlo met Glazen SchuifdeurenStandaard is de voorzijde open. Maar kunt u zich voorstellen wat de extra mogelijkheden zijn van uw terrasoverkapping als deze dicht kan door de plaatsing van glazen schuifdeuren? Dan maakt u van de terrasoverkapping een winddichte verblijfsruimte die het genot van een serre bijna evenaart! De schuifdeuren kunnen ook allemaal naar links of rechts schuiven voor één grote doorgang, of u gebruikt gewoon één deur. Alles is mogelijk!

De extra luxe in uw Terrasoverkapping

LED verlichting in uw Bas Bosch TerrasoverkappingMisschien wilt u ’s avonds zo lang mogelijk onder uw overkapping blijven genieten van ‘buiten’, dan is een fraaie LED verlichting een sfeervolle en nuttige optie. Of u wilt electrische heaters om bij frisser weer te kunnen blijven zitten. En wat als de zon onbarmhartig de temperatuur opvoert en het zonlicht te fel is? Zou dan een electrische zonwering niet heerlijk zijn? Bespreek gerust met Bas Bosch alle opties voor uw terrasoverkapping.

De gratis én vrijblijvende prijsopgave.

Nadat u het formulier ingevuld heeft gaan wij aan de slag. U ontvangt een richtprijs voor uw nieuwe terrasoverkapping. De definitieve prijs geven we pas als we ter plaatse alles gecontroleerd hebben.

Bas Bosch levert maatwerk in Terrasoverkappingen in Venlo en omgeving.

Veelal adverteren onze collega’s met goedkopere ‘Doe-het-Zelf’ pakketten. Dat lijkt in den beginne goedkoper, maar dan is de montage voor uw eigen rekening én eigen risico. Als de eindafrekening wordt opgemaakt blijkt dat vaak een forse tegenvaller te zijn! Tegen de ervaring en uitrusting van de vakman is moeilijk op te werken, bespaar u de moeite, kosten en ergernissen.

Waarom zou u een Terrasoverkapping zelf monteren?

Tel de kosten van klein materiaal, medewerkers, eventuele schades en uiteindelijk een tegenvallend resultaat! Dat wilt u niet meemaken… en waarom zou u dat ook mee moeten maken? Want Bas Bosch doet als ervaren vakman de montage momenteel gratis voor snelle beslissers! Dan krijgt u een maatwerk terrasoverkapping, professioneel gemonteerd en met garantie opgelevert!

Over die garantie op terrasoverkappingen van Bas Bosch in Venlo en omgeving.

Een maatwerk terrasoverkapping door Bas Bosch is niet zomaar een uitbreiding aan uw huis, het is er één met een garantie van maar liefst 5 jaar! En dat is geen garantie waarmee u bij een externe leverancier moet gaan aankloppen, dit is een persoonlijke garantie van Bas Bosch, de vakman die uw terrasoverkapping gemaakt én geplaatst heeft, de vakman die weet van de hoed én de rand… en de vakman die steeds gemakkelijk bereikbaar is! De ervaringen van honderden tevreden klanten spreken voor zich!